• Bilsport

    Posted on August 23rd, 2014 rnn.yqe. No comments

    Der findes utroligt mange typer sport, og det er bestemt ikke dem alle der indebærer en bold eller en boldbane. Der findes nemlig også sport indenfor bilverdenen, nemlig motorsporten. Fartglade bilentusiaster kan glæde sig over masser af spænding og hvinende dæk når de i weekenderne sætter sig foran fjernsynet. For der er lidt af hvert at vælge imellem. I øjeblikket er Formel 1 sæsonen godt i gang, og den alene tiltrækker rigtig mange seere, der følger med når skiftevis Lewis Hamilton og Nico Rosberg lægger sig i front.

    World Rally Championships er også i fuld gang, og her ser det ud til, at det er franske Sébastian Ogier der bliver manden de andre skal forsøge at indhente, stærkt forfulgt af Jari-Matti Latvala. 24 timers løbet Le Mans er en anden årlig begivenhed i motorsporten, som rigtig mange følger med i. Tom Kristensen har gjort det rigtig godt, og har med sine ni sejre, for alvor været med til at åbne op for danskernes interesse for motorsport.

    Får man selv lyst til at prøve kræfter med motorsporten, kan det anbefales at starte i en Super Kart, der betegnes som værende den konkurrencedygtige del af Gokartracing. Der findes masser af baner til formålet rundt omkring i Danmark, og de fleste steder er der velfungerende klubber, med medlemmer, der gerne hjælper en i gang.