• Stjernestøv og biler

    Posted on September 15th, 2015 rnn.yqe. No comments

    12074807-bmw-i8-bmw-world-event-2015-kuala-lumpur-malaysia

    Når man vinder den helt store gevinst i lotto, drømmer mange om én ting. At få en splinterny bil, og det skal gerne være en af de helt dyre modeller. Man har jo altid lov til at drømme, især når man ser kendisserne drøne rundt i de nyeste og smarteste biler på markedet.

    Bilen er en af de forbrugsgenstande, hvor vi virkelig kan flashe vores succes her i livet, og mange mænd bliver som små drenge, når de får deres nye ”legetøj”. Det giver automatisk noget status at køre rundt i en stor, lækker bil. Mange af de største stjerner flasher da også lystigt deres nyeste bilmodeller, og mange bilfabrikanter har set en god forretning i at få de forskellige biler fotograferet sammen med de kendte stjerner, især når man tænker på, at stjernerne selv deler en stor del af billederne på de sociale medier, hvorefter det når ud til millioner af brugere. Det er ganske enkelt en god forretning, og mange vælger ligefrem at sponsorere bilerne til stjernerne. Herhjemmefra kender vi bl.a. til sponsoraftalen mellem Opel og Rasmus Seebach, mens også Christopher gentagne gange har fremvist sine forskellige sponsorbiler fra bl.a. BMW.

    Realitystjernen Kim Kardashian er endnu et bud på en stjerne, der er storforbruger af biler. Hun er således inden for de seneste år blevet spottet i biler fra bl.a. Rolls Royce, Bentley og Ferrari. Bilerne går dermed godt i spænd med den luksus, som tv-stjernen omgiver sig med, såsom dyre mærkevarer, eksklusive Hollywoodboliger og egen parfumekollektion. Kardashian er blevet et brand, der har fået mediernes bevågenhed, og det udnytter hun til fulde, ikke mindst gennem valget af specifikke biler. Det samme gør sig gældende for Paris Hilton, der ligeledes ses i Bentley’er og lyserøde Ferrari’er, når hun lader sig ”fange i mediernes søgelys”. Det handler om status, så enkelt er det. Har du ikke den smarte bil, kan du jo altid give den gas på andre måder, bl.a. via din påklædning. Tjek f.eks. webshoppen Neckwear og deres lækre preppy fashion-accessories, der giver dig et pust af stjernestøvet, selvom du kører i en gammel, bulet Folkevogn.