• Formel 1

    Posted on August 19th, 2014 rnn.yqe. No comments

    Formel 1 sæsonen 2014 er i fuld gang, og snart er vi allerede halvvejs igennem løbskalenderen. Selvom pointplaceringen tegner sit eget helt klare billede af hvem der kommer til at dyste om førstepladsen, så er intet dog afgjort på nuværende tidspunkt, da alt kan ske indenfor motorsports branchen.

    Pointstillingen føres i øjeblikket af tyske Nico Rosberg med 165 point, men han er skarpt forfulgt af britiske Lewis Hamilton med 161 point. De kører begge for Team Mercedes, der således kan være ganske tilfredse med den foreløbige stilling. Den nærmeste konkurrent til de to i front, er australske Daniel Ricciardo i Renault med 98 point. Den forsvarende verdensmester, Sebastian Vettel ligger på en foreløbig 6. plads, men han har eftersigende masser at give af, og er topmotiveret for at beholde sin titel endnu et år.

    Hvis man gerne vil have lidt ekstra spænding med når man ser løbet, kan man jo passende gå ind og tjekke oddsene på de forskellige kørere, og måske endda placere et bet. Man kan endda også give sig i kast med livebetting og følge odds og placere bets mens løbet er i fuld gang. Hvis Nico Rosberg går hen og vinder titlen, bliver det hans første verdensmestertitel, men det bliver ikke den første vindertitel i hans familie, da hans far, Keke Rosberg, vandt verdensmesterskabet i 1982 kørende for det daværende Theodore team. Nico Rosberg voksede op i Monaco, og han har da også, med sin sejr maj 2014, vundet Grand Prix Monaco to år i træk. For Lewis Hamilton er der meget på spil. Han vandt ganske vist verdensmesterskabet i 2008, men siden da, har han måtte tage til takke med 4. og 5. pladser, og han er efterhånden ved at være tørstig efter at smage guldet igen.