• Andre populære bilmærker

    Posted on August 13th, 2014 rnn.yqe. No comments

    Der findes et utal af forskellige bilmærker, og er man ikke en kender, kan det være uoverskueligt at finde rundt i dem alle. Men der er en håndfuld mærker, der stikker ud som værende større, bedre eller mere kendte end andre.

    Japanske Toyota er et af de brands i automobilverdenen, som alle kender. Ikke kun fordi de er kendte for at producere gode, stabile og driftsikre biler, men også fordi de har formået at skabe sig et image som værende et bilmærke man kan have tillid til, og dette til trods for at der har været en del påstyr i medierne, da Toyota måtte tilbagekalde en række biler på grund af diverse sikkerhedsfejl.

    Den tyske bilfabrikant BMW, er et andet stort bilmærke, der ligger i den dyrere ende af skalaen når der skal købes bil. BMW har et prestige image over sig, og har tidligere været kåret som verdens største producent af luksusbiler. I denne gruppe af biler, kan man også finde tyske Audi, der ligeledes er en luksusbil med fokus på komfort og lækkert design.

    Men Audi fører sig også frem med et mere sporty image, og klarer sig også godt i motorsports verdenen, hvor de blandt andet flere gange har vundet 24 timers løbet Le Mans. Det er svært at sige hvilke mærker der er de største og mest kendte, men med Opel, Toyota, BMW og Audi har man blot et lille udpluk, og skulle man gå videre, kunne man fortsætte med biler som Mercedes, Ford, Nissan og Honda. Men listen er lang, og den kan skifte fra den ene dag til den anden.